esmaspäev, 21. mai 2018

Niisiis , Jõudsime kenasti Toulouse'i , peale mõnd maandumisega seoses olnud rappumist.
 Passikontrollis läks hästi , ja isegi kiiresti , ka kohvri sain kohe praktiliselt esimesena kätte lindi pealt,- juhhuuu.
   Anne-Laure d tuli veidi oodata, aga see oli täitsa arusaadav , vaadates neid kurvilis teid , mida mööda ta pidi meile vastu tulema. Muidugi suure õhinaga Amsterdamis unustasime talle sõnumi saata , et lennuk saabub õigel ajal, ning kui lennukis proovis Argo lennujaama wifiga ühendada, siis see ebaõnnestus. Minul oli Wi-Fi olemas , aga tal polnud oma messeri parool meeles , et minu telfast sõnum saata.
   Mõned pildid ..
             Toulouse'i lennujaamas ..mul oli ikka hullult palav ...aga kui õue saime, siis oli mõnus kerge ja soe tuuleõhk, mis jahutas parasjagu..
                   

  Peale 48 km, e. 1.2 h autosõitu      ( tihe liiklus, kurvilised teed )                    Revel is, ja kohtumine ühe kooli tegelasega . (Sinises pluusis härra, kes on puidu õpetaja)



 Taamal paistab mägi, mida kohalikud kutsuvad mustaks mäeks. Selle "Mustamäe"  taga on Vahemeri, mis on meist umbes 100 või veidi peale km. kaugusel ainult.
     Nägime ka Pürenee mäestikku, aga ei jõudnud pilti teha, kuid aega on selle kiire asjaga.


 Ja mis veel hea üllatus oli, oli see, et korterid, mis üürisime asuvad mite ainult ühel tänaval , vaid lausa ühes majas, ja kõige lahedam, ühes trepikojas on 13 ja 15 maja 😁 Phm ostsime terve maja.
   Revel isse sõites tulid jutuks erinevad toidud. Küsisin siis Anne-Laure'i käest, et kuidas siis konna söömisega on?! Ta naeris ja ütles , et see müüt on prantslastele külge poogitud inglaste poolt.  Nii et hea tüng, aga kui siiski konni tahame proovida, siis peame hiina restoranist küsima.
     Siin tänava lõpus ( tundub, nagu lõpus, aga suht kaugel siiski) on see samune mustmägi .



   See on siis see korter mida üürisime meie Argoga. Ja see on see korter , mida üüris Astra, ning suur oli üllatus , kui see sattus ühele tänavale , ühte majja ja isegi ühte treppikotta.  Ma juba lennujaamas naljatasin, kui kohtusime peale väikseid eraldi rännakuid , et oi, teie ka siin, küll see maailm on ikka väike 😁
   Käisime ka Astraga poes. Tegelikult on siin ka mingi nelipühade  sarnane asi, ja poed kõik kinni, (Siin on muidu niisamagi esmaspäeviti kõik kinni) aga meil kõrval tänavas on mingi väike butiik, mis on nagu enamus ajast lahti, ning ostsin hommikuks tuunikala burksi. Argo läks kohe poodi, kuna tal kõht tühi, aga me olime Astraga kavalad, ja ostsime lennujaamast miski Panbizeria   Ja polnud vaja kohe poodi tormata. Üks sõi omas uues kodus kõhu täis, teine sõi oma kodus kõhu täis , kirjutasin veidi ja siis Argo tuli ka kohe , ning meie Astraga läksime linna vahele laiama. No tegelt siiski hommikusööki ostma :)
    Hinnad on suht ok, kuigi Anne-Laure ütles et see pole kõige odavam butiik. Lidl pidi kõvasti odavam olema.
    Peatse kirjutamise- lugemiseni.

     R

Juhhuu , home sweet homme , allmost ...        Hommikul kell 05..  kuid ka see ei läinud seiklusteta 😂 panime mööda veidi hommikul ...