kolmapäev, 13. juuni 2018

 Heinale ....

 Hommikul oli heinakuhi ees, ja siis ma vahtisin seda seal, nagu kevadine mullikas aiaväravat, et kas selle kogusega peaks talve üle elama??
   Egas midagi, käärin aga käised ülesse, (hea, et ise veel heinateol osalema ei pidanud, lapsena sai tehtud küll ja veel ...)


 Aga asjast ... See kuhi oleks vaja sinna servakandiks nööride vahele toppida, padjakestena, või pätsidena, kuidas kellele meeldib.

Sain suht ühtlased pätsid , nii et midagi üleliigset lakka viskama ei pidanud ja nüüd jäi üle see soeng tupeerida .. (kohevaks ajada , nagu nõuka ajal Kim Wilde soeng )

      Suht sarnane eks?!

Või meeldis teile Marju rohkem??

  Ka see ju Suht sarnane  ??

     No totsna Marju.....

    Aga mis tähtis on, on see, et jutekanga lõime jooks jääks risti, mida siin kindlasti jälgima peab. (Eestis praksis küll väga ei rõhutatud seda)

  Vahepeal jõudsime arutada kuidas kergemini järveäärde saaks, ja tuli kohe "Maxi koer Fik" meelde, (teate seda multikat) et vedrud alla ja tuld. Aga enne peab kuidagi viiskude alla siduma...
   
     Noorem generatsioon vist ei teagi Maksikoer Fik i??




Siis kui kangas, jutekangas peal suht pingul, siis löödi nõel istmesse, et ala , tead küll, Whats next!? Jees, ahvkoors ai nou.


  Käega sai ära märgitud kaugus, aga ei pea käega ilmtingimata, võib ka tooli kolmeks jaotada mõttes , et 1/3: 1/3 ja 1/3 ik.



Ja siis muudkui nõelu,

Enne lõunale minekut asi siis niikaugel, et õmmeldud ja üks kerge pingutuski tehtud .

Aga ok hetkel ..
   Olge mõnusad 

R.




   Jou jou jou...

  Peale lõunat ei liigutanud lillegi, st meriheinagi!
    Lugesin ainult pilvi .... Mõtlesin, et "kui 50 täis saan, siis lähen linnapea juurde ja ütlen, et ta on kõnts" ( Ülelinna Vinskis,-Robi ütles ju nii )






Aga eks katsu siis sellise taevaga 50. täis saada ....

Aga boss oli omal selja ära tõstnud nädalavahetusel, ja täna oli lausa kannatamatu olnud, ja pani uksed kinni, ning läks arstile. Ütles et kui midagi toimub, siis helistab ....

    Aga olge ilusad ja peatse kuulmiseni 😉

     R.

Juhhuu , home sweet homme , allmost ...        Hommikul kell 05..  kuid ka see ei läinud seiklusteta 😂 panime mööda veidi hommikul ...