laupäev, 26. mai 2018

    May day may day!!!
Erakorraline teadaanne , siin majas kummitab sajaga.  Vaatan telekat ja üks hetk oli uks lahti täiega , ja kedagi uksel polnud, ometi panin ukse kinni. Nüüd oli kõige tähtsam säilitada kaine mõistus ja rahu,  ainult mitte sattuda paanikasse ( ise muidu kõva mees eks ?!) Lootes väga , et põhjuseks on see tuul, millest ka Anne-Laure meid hoiatas !! Nägin ka õhtul, kuidas need reklaam tahvlid lendasid poodide eest  mööda tänavat, -see tuul tuleb ei tea kust , ja kaob sama kiirelt ei tea kuhu?! Meil ilmselt kõigil aknad õhutuse peal , ja siis tuulega uksed kolisevad, päris õudne , eks ?
   Natuke uurides seda ust , tuli välja , et see lingiga avatav keel  ei sulgu, panin paberi ukse vahele, et saaks magada ja uks ei teeks mulle nalja, nagu mina teistele teen ;)
  Nii et May Day May Day, meid ei koti !!!!
Peatse lugemise ja kirjutamiseni, kui ....
   (Kell on 01:08)

   R.

 Jou jou, - tsss, peab tasakesi rääkima,- st kirjutama , kuna kõik magavad. Kell on meie ajajärgi 03:11. Tuul on nii hull, et magada ei saa, hea et ommen on laupäev ...     Mõni mees magab kõrvatroppidega ... Ei kuule maast ega ilmast !! Viidagu kasvõi maja peakohalt minema ...  Suure hirmuga , või noh , mis hirmuga , .. sõnul kirjeldamatu jõuga läks kõht tühjaks ja tegin tomati/kurgi salatit. Võtsin paar ampsu, tuli välja , et polegi kõht tühi ... Istun siin, ja mõtlen nüüd igast mõtteid ....

   Teid kindlasti huvitab??!

 Ok ok , kui vaikselt kuulate, siis ma vaikselt räägin, st kirjutan... Tegelt on päris huvitav,  see õppimise Värk ja see blogi Värk ja see praktika värk...tegelt oleks jumala lahe õppida lenduriks, - teate miks w? Kus siis saaks alles nalja ah?!  Eriti praktika ajal , kui ise saaks Bouingut juhtida !! Vähe ei teeks kino ah??  ( Õhu augud särgid värgid , ziro graviti.. jne) 😂 arvatavasti mõne "kino" eest saaks paar lennujuhtimis keeldu , aga see-eest eest oleks blogi põnev!  Või kuidas ?!  Kurb, et lennu kool nii mitmeid aastaid kestab ... Selleks ajaks kui load saaks , hakkaks  ilmselt habe ka kasvama,- hirmus mõelda kohe 😁 .. aga ok, eks näis, see lennundus on muidu päris huvitav, eriti peale seda, kui oma silmaga cocpiti näha sai.
Ise ka imestan, et mind sinna lasti , arvestades tänapäeva terrorismi ..(siin kohal suured tänud stiuardessile , kes minu palvel piloodid pehmeks rääkis).  Ei ole võimatuid asju onju , on saamatud inimesed ...
 Aga ok... Kell on kohaliku aja järgi 03:33. Tahaks homme, st täna ka turule jõuda , eks näis..

 Teie olge tublid, ja ....emban ilusaid !

     R.

  Hei hei .
Kell on 7:44 . Magada sai suht vähe aga ok...elab ka selle kuidagi üle .    Memmed juba jooksevad igast taimedega kodupoole turupealt,  vaatamata, et vahepeal viskab hullu  tuule üles  .. 
   Aga olge mõnusad ....


        R.

    Tegin muidu mingi videolõigu ka , aga seda laeb kolm päeva üles vist , tundub, et nett ka  puhkab siin nädalavahetusel 🙂
      Kuna Argo komistas siin mingi juukse karva otsa, no hea et kulmu lõhki ei kukkunud, siis otsustas tolmu imeda ...
     Aga nüüd lähme linnapeale,,
Üks pilt ka ..

     Aga pilti ei tule , nett puhkab .

Ai, tuli siiski..


 Jou jou... kell on 11.58 oleme täikalt tagasi.
Vot  selline on ilm siis ....



Turu pealt sai siis mett ja maasikaid osta, maasikad täiesti maitsetud, aga lõhn on hea, kuid mesi on üli hea , sain veel euro alla kaubeldud purgi pealt . Mett saab kusjuures enne ostu maitsta, ja erinavat mett oli päris palju. Kõige maitsvam oli "suve mesi" otse tõlge siis.( Mis iganes see ka ei tähenda)

Sai proovitud ka tigu..


Ja kõige lahedam oli see , et lõunasöök koos tsirkusega .  (Nagu Siid tavatsest öelda jääajas )  kõrval tänavas siis....

https://youtu.be/Ptjfk4ujsQM

Homme pidid nad esimenema kuskil kõrval külas või linnas ... 

Et Youtube näha, peaks selle kopima siit ... Ja pastema ... ( Mida copid, seda pasted)
(Muutsin ümber , ei pea kopima enam )

Nägime ka municipal police madame and musjööd

Ja parkimine on siin nii täpne ja kitsas


R.


Leidsin lõpuks ka miski norm muusika kanali... Aga näiteks panen midagi kohalikku , päris hea kusjuures .



R.


Seda et, täiesti vaikus on (laup. õhtul ) tänavatel  kella 21 st kuni 23 : 15 ni, mitte üks hingeline ei liigu. Isegi autoga mitte .. peale seda läheb tramburaiks , ja „ mootori soendamisteks „ nagu me Eestis nimetame seda ..
Selline hull väss on eilsest magamata ööst , õnneks Astra luges mu blogi ja pakkus kõrvatroppe ... Ma arvasin siiani, et ainult Argo kasutab neid   Muidu oli tore päev, sai turupeal müüjatele korralikult pinda käiia ... Üks Vana arvas et me oleme inglased , ja hakkas kohe sappi pritsima , ja no anglee üldse mitte parlevuu... Tahtsin seljakotti, ( miski militaar , kõrbe värvides) aga vana oli nii jäik , et mitte üks sent alla, porises aint midagi la france. Ma ütlesin eestikeeles vastu, et mul on aega veel 3 nädalavahetust käia siin hinna üle kauplemas, mille peale teised tegelased tulid ütlesid talle , et me La Estonii , siis hakkas vähe päikest viskama vuntsi vahelt , aga mitte lõplikult... Huvitav, mis teema neil nende inglastega on olnud, peale selle, et nad koos Concord i ehitasid ?? Teab keegi ??

 Kell on meie aja järgi 23:21, Eestis vist 00:21.. ?; 

 Olge mõnusad, ja päikest, järgmisel nädalal lubab kõvasti äikest siin ...eks näis. 
Rom.

Kell on 23:48 ja on veidi aega...(magama minekuni mõistagi, mis te siis arvasite??)
Seda, et isegi Argo l viskas öine uste kolin üle , kuigi magas kõrvatroppidega😁, käis pani täna kahe korruse ukse vahele paberi 😁 (nii et koliseb ka läbi kõrvatroppide).  aga ok, -   Homme ilmselt käin Argole päevotsa närvidele lauluga "Garocum , Garocum , dua diidi damm diidi damm"  😁 Tahate ka seda lugu veel kuulda?? OK..


https://youtu.be/ythzoQih-XU

 Ja PS; tuul möllab ikka täiega siiani....
Over and out for now..

R. 

Juhhuu , home sweet homme , allmost ...        Hommikul kell 05..  kuid ka see ei läinud seiklusteta 😂 panime mööda veidi hommikul ...